Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SUPERSALG på KICKS Beauty sitt utgående sortiment! 50-10 kr!

Giorgio Armani Beauty

Den italienske moteskaperen Giorgio Armani startet selskapet sitt i 1975 og ble i 2001 kåret til Italias mest suksessrike designer gjennom tidene. Merket er kjent for sofistikerte herreklær med rene linjer, og Giorgio Armani har designet klær for mange artister, skuespillere og filmproduksjoner. Perfeksjonistene i Giorgio Armani Beauty har skapt revolusjonerende komposisjoner innen sminke som så å si smelter inn i huden, slik at den ser naturlig vakker ut. Produktenes konsistens er fullstendig feilfri, og det samme vil huden og makeupen din bli når du bruker disse nyskapende kreasjonene. Giorgio Armani Beauty er perfekt for kvinner som krever mye av sminkeproduktene sine. Hos Kicks finner du et komplett sortiment av makeup samt parfymer fra Giorgio Armani Beauty.

Merker
Hudtype
Farger
Dekkevne
Finish
Duftkategori
Formel
Egenskap
Duftnoter
95 produkter
Mest kjøpte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331