Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring & Helthjem.

ghd Smooth & Finish Serum

Vurderinger
Pris
295 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Smooth & Finish Serum
p89253154
v89253155
ghd
NOK
295
Smooth & Finish Serum er et luksuriøst ferdigstillingsserum som gir umiddelbar glans og glød til håret ved påføring. BEST TIL ... Best til å glatte og gi glans til slette frisyrer; få kontroll på og definere krøller og bølger; kontrollere hår på villstrå som skyldes statisk elektrisitet; kamuflere flisete og tørre tupper. BRUK ... Bruk rene hender og serum fra ett pumpetrykk om du har fint til normalt hår, eller fra halvannet pumpetrykk om du har tykt eller grovt hår. Masser serumet mellom håndflatene og fingrene til de er jevnt dekket, og arbeid gjennom håret fra mellomlengden og ut i tuppene på den ferdige frisyren. Unngå området ved røttene. STYLINGTIPS ... Har du krøllet, kruset eller tykt hår og ønsker å glatte det litt ekstra, kan du arbeide inn serum i mellomlengden og tuppene mens håret er fuktig. Deretter føner og styler du håret. Hvis du bruker andre stylingprodukter i det fuktige håret, bør du påføre serum til slutt og deretter føne.
PRODUKTEGENSKAPER
Super når du ønsker deg skinnende blankt hår
Lett serum som samler flisete tupper
Volum:
30 ml
Vekt:
59 g
EAN:
5060356734290, 5060034527459

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
og vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331