Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Love your lashes! 20% på mascara til og med søndag! Gjelder ikke Sensai & DIOR. 

Garnier Vitamin C Shot Fresh-Mix Tissue Mask

Vurderinger
Pris
49 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt over 99 kr.
Fri frakt over 99 kr.
Hjemleveranse
Hjemleveranse
Vitamin C Shot Fresh-Mix Tissue Mask
p90250581
v90250582
Garnier
NOK
49
Føles huden din trøtt og tørr. Har den behov for revitalisering? Oppdag den første Fresh-Mix Tissue Maske fra Garnier, takket være et gjennombrudd innen blandingsteknikk. Masken består av et fuktighetsgivende shot med vitamin Cg og en separat tørr alge-tissue-maske. Bland masken din selv når du skal bruke den! Frisk og effektiv! Tissue-masken er klar til bruk når den mettes med formelen for å gi huden intens pleie. KONSTATERT EFFEKT: Etter bare 15 minutter(1): Huden ser freshere ut og fuktes intensivt. Efter 1 uke(2): Huden ser fantastisk og strålende ut. Huden får glød og hudtonen ser jevn og frisk ut. Selvevaluering: (1) på 62 kvinner etter bruk én gang, (2) etter bruk 3 ganger i uken.
HVORDAN VIRKER DEN? Når den fuktighetsgivende ‘shoten’ og ansiktsmasken med algeekstrakt blandes forvandles masken til en geléaktig tissue-maske med en myk og elastisk struktur. Det sikrer en sensorisk påføring som tilpasser seg til ansiktets konturer og gir en frisk følelse. Når masken er påført ansiktet fungerer den som et reservoir av vitamin Cg og overfører effektivt formelen til huden din.
AQUA / WATER, GLYCERIN, PROPANEDIOL, BETAINE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM CITRATE, SODIUM HYALURONATE, ALGIN, ASCORBYL GLUCOSIDE, HYDROXYACETOPHENONE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CITRIC ACID, CI 19140 / YELLOW 5, PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L C222269/1).
Bruttovekt:
72 g
EAN:
3600542168144

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331