Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Garnier Moisture Bomb Tissue Mask Super-Hydrating & Rebalancing

Vurderinger
Pris
39 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt over 99 kr.
Fri frakt over 99 kr.
Hjemleveranse
Hjemleveranse
Moisture Bomb Tissue Mask
p89573750
v89573751
Garnier
NOK
39
Moisture Bomb-ansiktsmasken passer dig som har tørr og kombinerad hud med tørra områden og partier med tendens till glansig hy, og som önskar en effektiv lösning for at återfukta og lugna huden. Denna nya tissue-mask är en innovation fra Asien og verkar som en fuktbomb. På bara 15 minuter fukter den huden intensivt. Väven i tissuemasken är impregnerad med en fuktgivande formula som inneholder extrakt av grönt te, hyaluronsyra og ett fuktgivande serum. När masken läggs på ansiktet fungerar den som en fuktkompress som fordelar serum till huden så at den føles fräschare. formelen hjälper till at få huden at se slätare ut og göra den mindre glansig. Masken appliceras og avlägsnas lätt og du kan röra dig som du vill medan den verkar. passer sensitiv hud
1. Brett ut masken og legg den forsiktig på ditt rene ansikt med den hvite siden mot ansiktet. Den blå beskyttelsesfilmen skal vende opp og være synlig. 2. Dra deretter bort beskyttelsesfilmen. 3. Tilpass masken til dine ansiktskonturer. La den virke i 15 minutter. Den sitter perfekt, så du kan bevege deg som du vil under virketiden. 4. Dra av masken. Masser forsiktig eller bruk en bomullspad for å fjerne overflødig produkt.
AQUA / WATER, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, p-ANISIC ACID, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CITRIC ACID, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, GLYCERYL ACRYLATE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, HYDROXYACETOPHENONE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, LIMONENE, MANNOSE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM HYDROXIDE, POTASSIUM SORBATE, PVM/MA COPOLYMER, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYALURONATE, XANTHAN GUM, PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L B196426/1).
Bruttovekt:
46 g
EAN:
3600541944671

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331