Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 100 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

UFO Fuchsia
UFO Fuchsia
UFO Fuchsia
UFO Fuchsia
UFO Fuchsia
UFO Fuchsia
Kampanje 20%

UFO Fuchsia

Foreo

FÅ FREM GLØDEN I HUDEN DIN UFO er verdens mest avanserte smarte ansiktsmaske, og er utformet for å forvandle din 20 minutter lange dukmaskebehandling til en 90 sekunders treat.
2 236 kr
2 795 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
UFO
p90195787
v90195788
Foreo
NOK
2236

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

FÅ FREM GLØDEN I HUDEN DIN
UFO er verdens mest avanserte smarte ansiktsmaske, og er utformet for å forvandle din 20 minutter lange dukmaskebehandling til en 90 sekunders treat. Produktet kombinerer UFO-aktiverte masker i mikrofiber med Hyper-Infusion-teknologi (varme, kulde og T-Sonic-pulseringer) og LED-lysterapi for en hjemmebehandling på profesjonelt nivå. Varmen åpner opp porene, T-Sonic-pulseringer hjelper til med å føre aktive ingredienser inn i huden og kryoterapien både innkapsler de aktive ingrediensene og gir fasthet til huden.
HYPER-INFUSION
Varme åpner opp porene, noe som hjelper hudpleieproduktene med å absorberes og forbedrer ingrediensenes evne til å trenge inn i huden. Kulde kapsler inn de aktive ingrediensene og hjelper blodkar med å trekke seg sammen, noe som gjør at synligheten av porer reduseres og huden oppleves som mindre hoven. T-Sonic-pulseringer hjelper lyset med å nå dypere inn i porene og gir en avslappende ansiktsmassasje samtidig som hudpleieproduktene absorberes bedre.
FREMTIDENS HUDPLEIE
I motsetning til tradisjonelle dukmasker gir UFO fantastiske hudpleieresultater på bare 90 sekunder. Kombinasjonen av kulde, varme og T-Sonic-pulseringer sammen med rødt, blått og grønt LED-lys i forhåndsprogrammerte rutiner, gir deg muligheten til å få en avslappende, effektiv og spa-lignende behandling i ro og mak hjemme.
EN HELT NY INNOVASJON INNENFOR ANSIKTSMASKER
UFO når enkelt alle deler av ansiktet og aktiverer de essensielle ingrediensene i vår eksklusive koreanske maskeformel. De UFO-aktiverte maskene er laget av mykt mikrofiber og inneholder plante- og fruktekstrakt, konsentrerte botaniske oljer og naturlig blomstervann. Hver maske kobles til en forhåndsprogrammert behandling via UFO-appen for å booste effekten og sikre en strålende hud.
• De 90 sekunder lange behandlingene arbeider sammen med de spesialutviklede UFO-aktiverte maskene
• UFO benytter Hyper-Infusion-teknologi som kombinerer varme for å åpne opp porene, T-Sonic-pulseringer for å føre aktive ingredienser dypere inn i huden og kryoterapi for å kapsle inn de aktive ingrediensene og gi fasthet til huden
• Varmeterapi varmer huden for å myke opp og åpne porene, slik at maskenes ingredienser lettere kan trenge inn i hudens innerste lag
• Kryoterapi kjøler for å løfte og gi fasthet til huden, samtidig som den reduserer synligheten av porer og motvirker inflammasjon
• Hver behandling består av en nøye utvalgt kombinasjon av temperatur og pulseringsintensitet for å gi maksimal effekt og en avslappende ansiktsmassasje
• UFO benytter en serie av LED-lysterapibehandlinger for å tilby tre photofacials – anti-age (rødt LED-lys), glød (grønt LED-lys) og anti-akne (blått LED-lys)
• Rødt LED-lys reduserer aldringstegn og stimulerer kollagenproduksjonen for å gi en mer ungdommelig hud
• Grønt LED-lys frisker opp livløs hud og jevner ut hudtonen for å gi økt glød
• Blått lys dreper bakteriene som forårsaker akne og stimulerer blodsirkulasjonen for å gi en friskere hud
• UFO kobles til FOREO-appen for å få mest mulig ut av enheten og for å kontrollere T-Sonic-pulseringernes intensitet, lysstyrke og varme/kulde
• Laget av medisinsk silikon
• USB-oppladbar og 100 % vanntett
• To års garanti
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331