Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Foreo UFO Fuchsia

Vurderinger
Velg farge
Fuchsia
Pris
2 295 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
UFO
p90195771
v90195788
Foreo
NOK
2295
UFO tilbyr en eksklusiv ansiktsbehandling som er smidig, enkel og utformet for å gi deg et smartere maskealternativ – uansett om du er hjemme eller på reisefot. Produktet benytter LED-lysterapi, kulde- og varmeterapi sammen med T-Sonic-pulseringer. UFOs innovative teknologi gjør at maskenes essenser kan nå dypere inn under hudens ytterste lag. Resultatet blir en strålende hud full av glød – på bare 90 sekunder.
UFO jobber med varme som åpner opp porene, noe som hjelper hudpleieproduktene med å absorberes raskere og forbedrer ingrediensenes evne til å trenge inn i huden. Kulden hjelper til med å minimere synligheten av porer og reduserer hevelser. Du trenger ikke lenger å oppbevare hudpleieprodukter i kjøleskapet, med et enkelt knappetrykk kjøler UFO direkte ned huden for å friske opp og gi liv til huden. T-Sonic-pulseringer hjelper lyset med å nå dypere inn i porene og gir en avslappende ansiktsmassasje samtidig som hudpleieproduktene tas bedre opp av huden.
I motsetning til tradisjonelle dukmasker gir UFO fantastiske hudpleieresultater på bare 90 sekunder. Kombinasjonen av kulde, varme og T-Sonic-pulseringer sammen med rødt, blått og grønt LED-lys i forhåndsprogrammerte rutiner, gir deg muligheten til å få en avslappende, effektiv og spa-lignende behandling i ro og mak hjemme.
En helt ny innovasjon innenfor ansiktsmasker UFO mini når enkelt alle deler av ansiktet ditt og aktiverer de essensielle ingrediensene i vår eksklusive koreanske maskeformel. De UFO-aktiverte maskene er laget av mykt mikrofiber og inneholder plante- og fruktekstrakt, konsentrerte botaniske oljer og naturlig fruktvann. Hver maske kobles til en forhåndsprogrammert behandling via UFO-appen for å booste effekten og sikre en strålende hud.
Med UFO kan du bruke alle masker fra FOREO.
UFO utstyrt med medfølgende USB-ledning er 100 % vanntett og styres enkelt via FOREO-appen.
1. Last ned FOREO-appen og koble den til din UFO via Bluetooth. Skann maskens strekkode for automatisk å synkronisere behandlingen til din UFO, og start den direkte fra appen.
2. Løft ringen på din UFO/UFO mini, plasser den UFO-aktiverte masken på enheten og fest den ved å trykke ned ringen med FOREO-logoen vendt opp.
3. Før UFO varsomt over renset ansikt med sirkelbevegelser helt til enheten slås av. Kast masken og skyll UFO med vann.
4. Klapp forsiktig inn overflødig maskeserum med fingrene og avslutt rutinen med fuktighetskrem.
EAN:
7350092133852
Tips fra KICKS community
Beauty Test: Finn din dagrutine

Beauty Test: Finn din dagrutine

Beauty Test: Hvilken selvbruning passer deg best?

Beauty Test: Hvilken selvbruning passer deg best?

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

5.0
Basert på 2 omtaler
Les mer
A
Anonymt
23-04-2020
Like (0)
S
Samantha
06-12-2018
Like (0)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331