Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

ISSA Hybrid Lavender
ISSA Hybrid Lavender
ISSA Hybrid Lavender

ISSA Hybrid Lavender

Foreo

ISSA™ sin elektriske hybrid-tannbørste, med silikon og PBT polymer børste, funker hardere mot plakk, men er likevel skånsom mot tannkjøttet.
1 599 kr
Lavender
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
ISSA Hybrid
p89337970
v89337971
Foreo
NOK
1599

Omtaler

Camilla | 17-08-2019
Når denne faktisk fungerer er den helt super som tannbørste!! Men jeg har nå hatt 2 av disse og begge to har sluttet helt å fungere etter bare 4-5 mnd... har måtte lade de mye før det og, holder ikke i 6 mnd som de sier.. men etter 4-5 mnd hjelper ikke lading eller noen ting.. kjempeskuffa fordi den er faktisk en veldig godt tannbørste så lenge den fungerer.. :/
Sarah | 10-03-2018
Dette er en super elektrisk tannbørste! Jeg sliter med at andre elektriske tannbørster gir mer pusteskader siden jeg har veldig sensitiv tannkjøtt. ISSA er så myk og skånsom og er den eneste elektriske tannbørsten som derfor ikke har gitt meg dette problemet. Batteritiden er utrolig lang. Ladet den når jeg fikk den for omtrent fem måneder siden, og har ikke trengt å lade den etter det. Du trenger bare å bytte børstehode hver sjette måned!

Mer Informasjon

ISSA™ sin elektriske hybrid-tannbørste, med silikon og PBT polymer børste, funker hardere mot plakk, men er likevel skånsom mot tannkjøttet. ISSA™ Hybrid gjør ikke bare tennene hvitere - og smilet mer avslappet - men er også den perfekte tannbørste for de som har sensitive tenner og sensitivt tannkjøtt. Dette takket være det myke og hygieniske designet.
Det renser tennene, noe som gir et sunnere tannkjøtt og enkelt tar bort plakk. Det reduserer dannelsen av plakk, tannråte, flekker og ising i tennene. ISSA™ Hybrid har blitt en enorm suksess over hele verden. Batterilevetiden varer opptil 365 bruk, dvs. 6 måneder.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331