Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Luna mini 2 Pearl Pink
Luna mini 2 Pearl Pink
Luna mini 2 Pearl Pink
Luna mini 2 Pearl Pink

Luna mini 2 Pearl Pink

Foreo

LUNA ™ mini 2 er en effektiv og kompakt rengjøringsbørste som er lett å ta med på turen.
1 295 kr
Pearl Pink
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Gitte | 08-05-2019
Noe av det beste du kan investere i. Absolutt verdt hver krone.
Melissa | 23-04-2018
Etter å ha prøvd denne er det ingenting som måler ser. Om man har acne utsatt hud er det viktig å stadig tenkte på å vaske sminke koster samt produkter man bruker til å rense huden. Men med denne slipper man det da den er silikon (og vanntett). Den rengjør godt i dybden og skåner huden. Prisen er litt stiv, men den er ladbar så det er verdt det. Man trenger heller ikke kjøpe den flere ganger!
Elin | 07-07-2017
Elsker denne, var først litt skeptisk på å kjøpe den på grunn av prisen, men har hørt så mye bra om den! Føler meg så ren i ansiktet etter å ha brukt den!

Mer Informasjon

LUNA ™ mini 2 er en effektiv og kompakt rengjøringsbørste som er lett å ta med på turen. LUNA™ mini 2 med T-Sonic™ pulseringer er en forbedret ansiktsrensebørste med åtte justerbare posisjoner som garanterer en tilpasset rengjøringsopplevelse. Bruk den to ganger om dagen for et friskt utseende og for glattere hud. Den ultrahygieniske silikonpenselen er 35 ganger mer hygienisk enn nylonbørster. Rengjøringsbørsten er helt vanntett og har 300 bruk per ladning. Den oppdaterte ansiktsbørsten har 3 rengjøringssoner som passer for alle hudtyper.
Bruksanvisning:
• Smør din vanlige rens i ansiktet. Skyll LUNA™ mini 2 under lunkent vann og trykk på rensemodus.
• Masser rensen rundt i ansiktet sammen med LUNA™ mini 2 i 1 minutt. Vask og tørk ansiktet, og deretter påfør din vanlige hudkrem.
Hudtype:Fet|Kombinert|Moden|Normal|Acneutsatt hud
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331