Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Time-Filler Mat 50 ml
Time-Filler Mat 50 ml
Kampanje 20%

Time-Filler Mat 50 ml

Filorga

En superintelligent anti-ageingkrem som gjenskaper hudens perfekte kvalitet ved å redusere alle typer rynker og porer.
544 kr
680 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Time-Filler Mat
p925467
v44669042
Filorga
NOK
544

Omtaler

Karin | 05-04-2019
For meg passer denne kremen akkurat. Jeg slitet mye med kviser før, selv om jeg er i alder hvor de bør være en historie.. med denne kremen får jeg kviser veldig sjeldent og den er anti age, så hva mer kunne man ønske? Jo, den kunne vært billigere ;)
Silje Askheim | 26-03-2019
Lukter godt, fin og behagelig konsistens på kremen. Føler egentlig ikke at denne utgjorde noen forskjell for porene mine, og følte at jeg hadde like fet hud som vanlig. Var også litt tørr på nesa av og til mens jeg brukte denne. En helt ok krem, men kan dessverre ikke bekrefte at denne holder det den lover.
Snezana Nedeljkovic | 13-06-2017
Eg absolutt ❤️ denne kremen! Eg sliter med overproduksjon av sebum men samtidlige har tørr hud sonen rundt munnen. Eg hadde problemer for å finne passelig kremen siden nesten alle kremer dom er lagt til fet hud er i gel formen og pga dette ble min hud rundt munnen ennå mer tørr og skurvete 😞 Med den kremen skjær det ikke 🎉 En ting til som er fantastisk er det at det Tengs ikke å ta mye av kremen for å smøre hele ansiktet 😊 Anbefales på det sterkest 🔝

Mer Informasjon

En superintelligent anti-ageingkrem som gjenskaper hudens perfekte kvalitet ved å redusere alle typer rynker og porer. Umiddelbar effekt etter de første påføringene og garantert matt hud hele dagen.
Påføres hver morgen og kveld på ansikt og hals.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331