Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Hydra Filler Mat Cream 50 ml
Kampanje 20%

Hydra Filler Mat Cream 50 ml

Filorga

Hydra Filler Mat er helt oljefri og er derfor den optimale kremen for kombinert til fet hud.
420 kr
525 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Hydra Filler Mat Cream
p89602604
v89602605
Filorga
NOK
420

Omtaler

Maria | 30-06-2019
Anbefaler denne kremen til alle med kombinert hud! Da min faste fra clarins ikke ble produsert lengre, slet jeg veldig med å finne en jeg likte igjen. Fikk en tester på denne, og har elsket den siden! Gir masse fukt der det trengs, og føles veldig deilig på huden.
Gunn | 08-03-2018
Anbefaler denne til alle med fet eller kombinert hudtype som ønsker å balansere oljeproduksjonen i huden. Den matter huden samtidig som den gir mye fukt og beskyttelse, og vil dermed hjelpe huden komme i balanse :)
Wendy | 07-03-2018
Fikk anbefalt denne av flere Kicks ansatte og kjøpte den pga all skryten den fikk på nett, samt at den luktet og føltes god ut på hånden. Da jeg kom hjem og prøvde den i ansiktet, ble huden bare tørr og irritert. Jeg har brukt merker som Dior, Sensai, og Lancome før, så jeg går ut i fra at jeg ikke er hyper allergis.. Kreme er dyr og som sagt synes jeg ikke den var noe særlig.

Mer Informasjon

Hydra Filler Mat er helt oljefri og er derfor den optimale kremen for kombinert til fet hud. Hydra-Filler Mat virker som en fuktbombe ved hjelp av to ulike former av hyaluronsyre samt polysakkarider som minimerer fukttap for å holde huden balansert. Hydra-Filler Mat virker også poresammentrekkende, balanserer sebumproduksjonen og gir en matt hud, uten å tørke den ut. Motvirker tilstoppede porer og gir en sunn glød.
Påføres morgen og kveld på renset ansikt, hals og brystparti. For optimalt fuktighetsgivende resultat, påfør Hydra-Hyal Serum før Hydra-Filler Mat.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331