Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

Foam Cleanser 150 ml
ONLY AT KICKS

Foam Cleanser 150 ml

Filorga

Trippel effekt: Et skum som renser, fjerner makeup og gir fuktighet. 3-i-1-produkt som ikke krever toner. Kremet og oljete skum som er enkelt å jobbe med.
230 kr

Omtaler

Katrine | 02-10-2018
Filogra er et merke jeg er virkelig fornøyd med, og denne skuffet ikke denne heller. Skummet er veldig lett å jobbe med, og etter bruk kjenner du at ansiktet ditt er ordentlig renset og ikke minst mykt. Blir veldig fort sår rundt øynene ved bruk av sminkeservietter/pads hvor du er nødt til å gnikken sminken bort, så dette produktet var en drøm i forhold. I tillegg slipper du å sitte igjen med en følelse av at huden er våt og fuktig av produktene som er i sminkeserviettene, noe jeg fikk fet og uren hud av.
Torill | 26-09-2018
Positivt overrasket over dette produktet! Det er første gang jeg prøver noe fra Filorga, og kan med sikkerhet si at dette er et merke jeg vil handle mer av! Supert skum som er enkelt å jobbe med og som ikke føles tørr etterpå.
TH | 25-02-2017
Dette renseskummet fjerner alt av sminke og svir ikke i øynene. Jeg liker et renseprodukt som kan brukes over hele ansiktet, og denne fjerner både øyemakeup og foundation, samtidig som huden ikke føles tørr etterpå.

Mer Informasjon

Trippel effekt: Et skum som renser, fjerner makeup og gir fuktighet. 3-i-1-produkt som ikke krever toner. Kremet og oljete skum som er enkelt å jobbe med.
Masser inn en liten mengde av skummet morgen og kveld. Skyll deretter med varmt vann.
Volum:150 ml
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331