Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

SALE 30-50%!

SALG 50%

Filorga Advent Calendar

Vurderinger
Pris
797,50 kr
1 595 kr
(Verdi: 0 kr)
Finn i butikk
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
Hjemleveranse
Hjemleveranse
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
Advent Calendar
p94037746
v94037747
Filorga
NOK
797.5
Filorga XMAS Calendar inneholder:
Time-Filler Eye
Hjelper mot alderstegn rundt øynene takket være at den inneholder aktive ingredienser og pleiende vitaminer. 4ml.
Oxygen Glow Eye Cream
Mykgjørende/utjevnende øyekrem som gir umiddelbar glød. Revitaliserer, tilfører fuktighet og detoksifiserer. 4ml.
Optim-Eyes
Øyekrem med trippel effekt som intensivt motvirker mørke ringer, synlig hovenhet og rynker som gjør at øynene ser trette ut. 4ml.
Sleep & Lift Night Cream
En ultraløftende nattbalsam som benytter seg av cellenes nattlige aktivitet for å gjenopprette hudens fylde. 15ml.
Time-Flash er en antiage-primer med hudpleiende egenskaper samt umiddelbar photoshop-effekt. Time-Flash har en oppstrammende effekt, minimerer porer og virker utjevnende på hudoverflaten. Pleiende/multikorrigerende kompleks, minimerer fine linjer og rynker, gir volum og umiddelbar glød. 7ml.
Lift Structure Cream er en ultra oppstrammende dagkrem som gir absolutt fasthet. 7ml.
NCEF Intensive Serum
Dette innovative serumet har høy absorberingsevne takket være blant annet vanngel-formelen, som gir maks effekt på huden. 7ml.
NCEF Night Mask er en ultra-revitaliserende nattmaske som inneholder aktive ingredienser inspirert av estetisk medisin for å gi en synlig forynget hud med én gang du våkner. 7ml.
HUDENS NATTLIGE RESTITUSJON [RYNKER + FASTHET + GLØD]
Pore-Express er en dobbeltvirkende primer med både umiddelbar og langvarig effekt for en matt og perfekt finish. Resultat: En perfekt matt hud på et øyeblikk, hver dag. 7ml.
Oxygen Glow Mask er en ekspressmaske som virker lett eksfolierende, detoksifiserende og fuktighetsgivende. For en naturlig vakker hud på bare 10 minutter. 7ml.
Lift Design Serum er et oppstrammende serum for intensiv og øyeblikkelig oppstramming. Serumet har en fantastisk tekstur som er spesielt designet for å maksimere effektiviteten. 7ml.
Time-Filler Night Cream
Optimal nattkrem som virker på alle typer rynker, nå også soverynker og tretthetstegn, natt etter natt. 15ml.
Time-Filler Cream er en anti-ageingkrem som reduserer alle typer rynker: rynker fra stress, fine linjer og tørrhetslinjer. Ultrakorrigerer og reduserer dannelsen av nye rynker. 15ml.
Meso Mask er en intensiv behandling som gir huden mer glød. Denne formen for vitamin C er en ekstremt kraftig antioksidant som øker produksjonen av kollagen, stimulerer cellevevet og gir glød. Gir umiddelbar og langsiktig fuktighet. 15ml.
Scrub & Detox er et eksfolierende skum med dobbelt virkning som har en intens detoksifiserende effekt pa huden, og gjor den som ny pa kun 5 minutter! 15ml.
Oxygen-Peel er en trippelvirkende mikro-peeling-lotion, som tilfører oksygen, øker cellefornyelsen og har en lett eksfolierende effekt til daglig bruk. Jevner ut hudoverflaten intensivt; tilfører fuktighet og gir en klar hud med glød. 50ml.
Micellar Solution er et ansiktsvann som skånsomt fjerner makeup fra ansikt, øyne og lepper, roer ned følsom hud og gir en silkemyk hud og en behagelig følelse. 50ml.
Scrub & Peel er en effektiv 2-i-1-skrubb som kombinerer dobbel eksfoliering (kjemisk + mekanisk) med en umiddelbar nærende og fuktighetsgivende effekt. 50ml.
UV-Bronze After Sun er en beroligende og spissfindig anti-ageing-gel som gir næring til huden, samtidig som den intensiverer fargen på solbrun hud og gjør at fargen holder seg lenge. 50ml.
Optim-Eyes Patches er forfriskende øyepads som tilfører fuktighet og øyeblikkelig forbedrer utseendet til fine linjer, smilerynker og mørke ringer under øynene med ren vanndamp fra luften. 1 par patches.
1st Sleeping Mask
1st Mask applicator
1st Mini Kabuki brush– Make-up brush
EAN:
3540550010175

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

1.0
Basert på 3 omtaler
Les mer

Filtrer anmeldelser

  • (3)
Marta er medlem i KICKS Club
Cathrine Nikolaisen Olsen er medlem i KICKS Club
Leilani er medlem i KICKS Club

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331