Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Paint-on False Lashes Mascara Pure black
Paint-on False Lashes Mascara Pure black
Paint-on False Lashes Mascara Pure black
20% ved kjøp av 2 øyeprodukter

Paint-on False Lashes Mascara Pure black

Fiberwig

Fiberwig både forlenger og pleier vippene dine. De pleiende ingrediensene som gir næring og styrker vippene, er panthenol, naturlig silkeekstrakt og naturlige ekstrakter fra planteriket.
239 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Kirsten | 20-02-2019
Beste mascara! Jeg bruker den sammen med hvit primer mascara først. Du får flotte og lange vipper, og hvis du jobber litt mer, får du volum også. Drysser ikke og er bare rett og slett fantastisk.
Eli-Kristine | 24-11-2018
For å ta med begynnelsen; denne mascaraen brukte jeg litt tid på å bli vant til (les:jeg ble dødsskuffa når jeg brukte den første gang men hadde tross alt betalt for den). Uansett - etter en røff start ble vi ganske fort bestevenner og selv om jeg har forsøkt meg på et par andre mascaraer nå etter et helt år sammen kjøper jeg ny fiberwig. Ingen kan egentlig måle seg lenger <3 Den ser naturlig ut på, du får dødslange vipper, den drysser ikke, den fjernes lett og vippene dine blir ikke ødelagt av å bruke den i motsetning til andre mascarer som krever hard innsats når de skal fjernes. Vinnvinn her altså :)
Hajrah | 11-10-2018
Denne maskaraen gir deg lange vipper og det ser fint ut, MEN den er ufattelig vanskelig å jobbe med at man faktisk begynner å få vondt i hånda etterhvert. Anbefales ikke!

Mer Informasjon

Fiberwig både forlenger og pleier vippene dine. De pleiende ingrediensene som gir næring og styrker vippene, er panthenol, naturlig silkeekstrakt og naturlige ekstrakter fra planteriket. Den halvmåneformede børsten når selv de korteste og vanskeligst tilgjengelige vippene. Børsten separerer vippene og gir ikke klumper. Som med alle Fiberwig-produkter kan den enkelt vaskes bort med varmt vann.
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331