Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du en goodiebag til en verdi av 800 kr når du handler for samme sum! Gjelder kun på kicks.no, så langt lageret rekker.

Estée Lauder Pure Color Envy Lipstick Rebellious Rose

Vurderinger
Pris
325 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt  over 99 krFri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Pure Color Envy Lipstick
p94004596
v94004597
Estée Lauder
NOK
325
Farge med kraft til å forvandle leppene dine, looken din og attityden din. Former: Flerfasetterte pigmenter skaper definisjon. Leppene blir vakkert formet. Fukter: Time-Release Moisture Complex bidrar til å fange og tilføre fuktighet. Leppene føles fuktet. Intensiverer: Metter leppene med intens farge i ett strøk. Iøynefallende farger som former leppene, for alle hudtoner. Ekstra kremet, enkel å påføre, dekker jevnt. Sensuelt myk og glatt, luksuriøs komfortabel. Sitter i 6 timer. Tuppen av leppestiften er utformet for å fremheve leppekurvene. Etuiet kjennes som luksus i hendene dine. Og med ett klikk lukkes etuiet.
Vekt:
46 g
EAN:
0887167488571
Mer inspirasjon
Beauty Test: Finn riktig hudpleie fra Estee Lauder

Beauty Test: Finn riktig hudpleie fra Estee Lauder

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331