Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Double Wear Highlighting Cushion Stick 01 Champagne Glow

Double Wear Highlighting Cushion Stick 01 Champagne Glow

Estée Lauder

"Påfør enkelt strålende highlighter eller en diskret glød med Double Wear Highlighting Cushion Stick, som kombinerer utstråling i form av flytende highlighter og en applikator i samme produkt.
420 kr
01 Champagne Glow
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Double Wear Highlighting Cushion Stick
p89418720
v89418721
Estée Lauder
NOK
420

Omtaler

Florence | 27-01-2019
Jeg har brukt noen Estèe Lauder produkter som er bra så tenkte jeg å gi den en sjanse. Den er fryktelig dårlig. Produktet lukter gamle dekk med sterk alkohol og huden reagerte etter første påføring. jeg fikk rød merker rundt produktet. Lukten er så fæl at jeg tenkte å gi den bort til noen som vil ha den kanskje, men jeg fikk beskjed at det lukter kjemisk ....

Mer Informasjon

"Påfør enkelt strålende highlighter eller en diskret glød med Double Wear Highlighting Cushion Stick, som kombinerer utstråling i form av flytende highlighter og en applikator i samme produkt.
Lette sammensetninger som kan bygges opp gir 8 timers holdbarhet, som etterlater en sunn look uten behov for touch-up. Naturlig utvunnede plante- og fruktekstrakter hjelper sammensetningene til å fukte og gi huden en frisk utstråling. Produktene er oljefrie, testet av øyenleger og hudleger, samt velegnet til alle hudtyper.
Highlighteren påføres med lette, duppende bevegelser over panne, nese, kinn og hake, eller ethvert sted hvor du ønsker en strålende hud.
"
KOMME I GANG Ta av hetten. Vri sakte langs basen på pinnen inntil den første dråpen vises. Vri basen tilbake hvis det kommer ut for mye highlighter. PÅFØRING Klapp forsiktig inn øverst på kinnene, nesen og amorbuen. Jevn ut og blend ved hjelp av roterende bevegelser.. RENGJØRING Vri ringen øverst for å ta av svampen. Vask tuppen på svampen forsiktig med mild såpe og varmt vann. Klapp tørr med papir. Sett svampen umiddelbart tilbake på pinnen og stram ringen godt. La svampen tørke før du setter på hetten igjen.
Volum:14 ml
Farge:Rosa
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331