Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal! Nå får du 50% på Pixi Tonics & Escada Flor del Sol EdT 50ml. Kun 3 stk per produkt og kunde. 

Kampanje 20%

Estée Lauder Re-Nutriv Ultra Radiance Liquid SPF20 Foundation 4N1 Shell Beige

Vurderinger
Velg farge
4N1 Shell Beige
Pris
664 kr
830 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt  over 99 krFri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Re-Nutriv Ultra Radiance Liquid SPF20 Foundation
p94012618
v94012622
Estée Lauder
NOK
664
Slipp løs lyset. Få hud som stråler som en juvel med hver luksuriøse dråpe av denne fantastiske, flytende makeupen. I hver eneste flaske finnes den strålende kraften av 2 edle peridot-steiner*, som bidrar til å øke hudens naturlige energi og gi huden fornyet liv**. I tillegg bidrar flere millioner mikrofine edelsteiner til å skape en feilfri, juvelaktig finish. Tilsatt Re-Nutrivs avanserte hudpleieteknologi og gjør huden myk, fast og glatt. Huden fremstår jevnere. Småfeil og porer blir mindre synlige. Den silkemyke, flytende teksturen tilfører huden langvarig fuktighet og gir huden et duggfriskt utseende. Feilfri, perfekt finish som beholder fargen. Holdbar. Vannfast. Med SPF 20, noe som bidrar til å beskytte huden mot UVA- og UVB-stråler, slik at huden beholder elastisiteten og tettheten, og fine linjer og rynker forebygges. Avdekk hudens uendelige skjønnhet. ENERGIGIVENDE PERIDOT-STEIN Estée Lauder Research har dokumentert at denne gjennomsiktige grønne edelsteinen øker hudens naturlige energi, slik at huden blir mer levende og strålende.** For å øke den mystiske kraften reflekterer flere millioner mikrofine edelsteiner inkludert safirer og rubiner lyset, noe som skaper delikate lyse nyanser. Vis huden på sitt vakreste med rent lys som stråler gjennom edelsteiner og gir huden en feilfri, juvelaktig utstråling. Re-Nutriv. Lev et liv med ekstraordinær skjønnhet. *Basert på gjennomsnittlig vekt på våre peridot-steiner. **In vitro-testing.
Rist godt. Påfør den flytende foundationen over huden. Start i midten av ansiktet og blend utover.
Påfør litt mer for å bygge opp dekningen.
Volum:
30 ml
Vekt:
218 g
EAN:
0887167464148
Mer inspirasjon
Beauty Test: Finn riktig hudpleie fra Estee Lauder

Beauty Test: Finn riktig hudpleie fra Estee Lauder

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

4.0
Basert på 1 omtaler
Les mer
r
rawn
25-06-2020
Like (0)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331