Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Double Wear Nude Water Fresh Makeup 2N1 Desert Beige

Double Wear Nude Water Fresh Makeup 2N1 Desert Beige

Estée Lauder

"Estée Lauder introduserer en ny, flytende makeup – Double Wear Nude Water Fresh Makeup SPF 30. Lett, men holdbar, føles naturlig og leverer den ultimate ""no-makeup-looken"".
445 kr
2N1 Desert Beige
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Double Wear Nude Water Fresh Makeup
p89715095
v89715106
Estée Lauder
NOK
445

Omtaler

Sunniva | 21-11-2019
Denne passer perfekt til sommeren og hvis man vil ha en naturlig look. Den gir en dewy look og smelter inn i huden. Lav dekkevne, men går an å bygge den litt opp. Nå på vinteren bruker jeg å blande denne med en annen som har litt mer dekkevne.
Sara | 15-01-2019
Den er nyyydelig ved påføring, både i tsonen (hvor jeg er fet) og ellers i fjeset (tørr), MEN den varer ikke lenge på huden. Når jeg kommer hjem fra jobb er den nesten helt borte, som er veldig synd. Hadde den holdt seg gjennom arbeidsdagen hadde det absolutt vært 5 stjerner.
Yasmin | 15-11-2018
Dewy foundation med mye glød og sheer/medium dekkevne. Leter du etter en med full dekkevne, som "storesøsteren" double wear, kommer du til å velge feil. Er du derimot på utkikk etter en foundation som holder relativt lenge, gir langvarig glød og er behagelig på huden er denne en match for eg. Har personlig normal til tørr hud, men hvis du har mye oljer eller kombo som lener mot oljete hadde jeg nok ikke kjøpt denne.

Mer Informasjon

"Estée Lauder introduserer en ny, flytende makeup – Double Wear Nude Water Fresh Makeup SPF 30. Lett, men holdbar, føles naturlig og leverer den ultimate ""no-makeup-looken"".
Double Wear Nude Water Fresh Makeup SPF 30 er oljefri, dermatologisk testet og passer til alle hudtyper.
Den vann-tilførte formelen føles frisk, vektløs og behagelig på huden. Med bredspektret SPF 30 og antioksidanter gir denne lette makeupen usynlig beskyttelse mot skader som er forårsaket av miljøet, som UV-stråler og forurensning.
Leverer opptil 24 timer behagelig og feilfri hud. Den har en lett til middels dekning som kan bygges opp, noe som sikrer en frisk, naturlig og jevn hudtone hele dagen. "
Rist før bruk. Legg en finger på toppen av åpningen og vipp flasken for å få ut foundation. Bruk fingertuppene eller en foundationpensel til å påføre produktet på ren og tørr hud over fuktighetskrem. Start alltid fra midten av ansiktet og arbeid deg utover. Bygg opp til ønsket dekningsgrad.
Volum:30 ml
Hudtype:Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal
Farge:Beige
Dekningsgrad:Medium
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331