Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Estée Lauder Double Wear Light Soft Matte Hydra Makeup Foundation 2N1 Desert Beige

Vurderinger
Velg farge
2N1 Desert Beige
Pris
425 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Double Wear Light Soft Matte Hydra Makeup Foundation
p90236454
v90236456
Estée Lauder
NOK
425
Matt har fått en frisk ny utstråling. Double Wear Light er matt på en helt ny måte. Mykt diffus og alltid selfie-klar. 24 timers ustoppelig hold. Den slitesterke formelen er trenings- svette- fukt- vann- og værresistent. Jevner ut og reduserer synligheten av porer og skjønnhetsfeil for en fotoklar finish. Tetter ikke porene. Lett konsistens som ikke tørker ut og som inneholder konsentrert Hyaluronsyre for en komfortabel følelse da det bidrar til å kontrollere oljen i huden. Holder huden frisk, komfortabel og glansfri. Lett til middels dekning som gir en naturlig look selv ved flere lag. Holder på fargen.
Tilgjengelig i kalde, nøytrale og varme undertoner. DEKNING: Let til medium.
SLIK FINNER DU UNDERTONEN Undertonen sier noe om hvordan huden ser ut og opptrer. Hvilken passer deg best? Kalde (C) undertoner: Naken hud har en rosa tone og blir lett solbrent. Nøytrale (N) undertoner: Naken hud har en jevnere tone, ikke for rosa og ikke for gyllen. Varme (W) undertoner: Naken hud har en gyllen eller olivenfarget tone og blir lettsolbrun.
Vekt:
52 g
Hudtype:
Fet, Kombinert, Sensitiv, Moden, Normal, Acneutsatt hud, Tørr
Dekningsgrad:
Medium
Finish:
Matte
EAN:
0887167414037

Hva synes du?

Omtaler & vurderinger

5.0
Basert på 2 omtaler
Les mer
M
Mona Storesund Losnegård
30-03-2020
Like (0)
C
Camilla
22-05-2019
Like (0)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331