Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
DayWear Sheer Tint Release Moisturizer SPF 15 50 ml
DayWear Sheer Tint Release Moisturizer SPF 15 50 ml
SALG 30%

DayWear Sheer Tint Release Moisturizer SPF 15 50 ml

Estee Lauder

En unik krem med et nytt avansert UV-filter for solbeskyttelse og enda flere antioksidanter som beskytter og gjennomfukter huden optimalt.
367,50 kr
525 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Siri | 14-06-2019
Superfin dagkrem med litt farge som jevner ut huden. Helt grei med fukt og lukter utrolig godt.
Caroline | 04-04-2019
Fin å bruke som dagkrem om sommeren. Gir fin farge og glød. Rikelig med fukt og masse antioksidanter som beskytter mot forurensning.
Yvonne | 10-03-2018
Kjempefin på sommerhud. Om vinteren gir den litt for lite fukt til min hud. Prisen er noe høy, men man trenger ikke bruke mye om gangen. Fargen tilpasser seg fint og gir glød til huden.

Mer Informasjon

En unik krem med et nytt avansert UV-filter for solbeskyttelse og enda flere antioksidanter som beskytter og gjennomfukter huden optimalt. Denne kremen inneholder skjulte fargepigmenter som kommer frem når den påføres, og som gir en lett glød. Til alle hudtyper.
Volum:50 ml
Hudtype:Fet
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331