Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Re-Nutriv Ultimate Renewal Eye Cream 15 ml
Kampanje 20%

Re-Nutriv Ultimate Renewal Eye Cream 15 ml

Estée Lauder

Opplev en ekstraordinær fornyelse. Huden rundt øynene føles jevnere, mer spenstig og fylt med nærende ingredienser som varer hele dagen.
936 kr
1 170 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Re-Nutriv Ultimate Renewal Eye Cream
p89941449
v89941450
Estée Lauder
NOK
936

Mer Informasjon

Opplev en ekstraordinær fornyelse. Huden rundt øynene føles jevnere, mer spenstig og fylt med nærende ingredienser som varer hele dagen. Synligheten av fine linjer, hevelser og mørke ringer reduseres, for øyne som ser friske og strålende ut. I hjertet av de utsøkte Ultimate Renewal-formlene ligger naturens mest verdifulle og kraftige fornyelsesressurser:
• Active biooljer blandet for å polstre huden med dyptvirkende næring og beroligende komfort.
• Snow Lotus Extractto vekker hudens strålende glød fra innsiden.
Denne oppfriskende øyekremen skaper en beroligende kokong beriket med næring. Den er spesielt skånsom og tilpasset huden rundt øynene, samtidig som den effektivt reduserer synligheten av linjer og hevelser, og lysner mørke ringer
Påføres morgen og kveld.
Hudtype:Normal
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331