Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Vi har bursdag! kicks.no feirer 7 år og vi feirer med rabatt på våre mest elskede produkter! Gjelder kun på kicks.no fram til søndag. 

KICKS Club 25%

Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Energy Eye Creme 15ml

Vurderinger
Pris
2 560 kr
(1 920 kr)
Prisen gjelder for KICKS Club-medlemmer.
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Energy Eye Creme
p88438034
v88438035
Estée Lauder
NOK
2560
Første gang denne intense, rike, men samtidig lette kremen kommer i kontakt med huden begynner transformasjonen. Beriket med dyrebart Sort Diamandtrøffel ekstrakt og banebrytende, skulpterende teknologier. Øyeområdet ditt synes lysere, meropplagt og strammere. Konturene synes yngre og mer løftet. Mørke ringer og hevelser er synlig reduserte og øynene ser revitaliserte og forfrisket ut. Den facetslipde massasjeapplikatoren er designet i en kjølende gullring, som roterer for skånsomt å stimulere huden. Inneholder Sort Diamandtrøffel ekstrakt. En av naturens mest sjeldne skatter, transformert gjennom en hemmelig prosess til en ren, potent energiinfusjon til din hud.
Volum:
15 ml
Vekt:
376 g
Hudtype:
Fet, Kombinert, Moden, Normal, Acneutsatt hud, Tørr
EAN:
0887167141230
Tips fra KICKS community
Come clean! Finn riktig rengjøring

Come clean! Finn riktig rengjøring

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331