Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Advanced Night Repair Eye Serum Synchronized Complex II 15 ml

Advanced Night Repair Eye Serum Synchronized Complex II 15 ml

Estée Lauder

Et kraftig øyeserum med avansert, reparerende teknikk som raskt trekker inn i huden og bidrar til å hindre ozonskader samtidig som den drastisk reduserer alle typiske synlige alderstegn.
630 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Advanced Night Repair Eye Serum Synchronized Complex II
p934104
v44936896
Estée Lauder
NOK
630

Omtaler

Wenche | 10-03-2018
Jeg fylte nylig 50 år, og under jakten på ungdomskilden kom jeg over dette fantastiske serumet. Det trekker raskt inn i huden, uten å «svette» av. Ser stor forskjell etter bare en ukes bruk. Huden rundt øynene er merkbart mykere og de fineste linjene er borte. Selve flasken er super! Med trykk-funksjon får du ut en dråpe, som er nok til begge øyenpaertier, ingen søl eller vriene krukker å få serumet ut av. Denne anbefales på det varmeste til alle kvinner med smilerynker.

Mer Informasjon

Et kraftig øyeserum med avansert, reparerende teknikk som raskt trekker inn i huden og bidrar til å hindre ozonskader samtidig som den drastisk reduserer alle typiske synlige alderstegn. Advanced Night Repair Eye Serum Synchronized Complex II tilfører intensiv fuktighet og bidrar til å gi huden rundt øynene et uthvilt, strålende og silkemykt utseende.
Volum:15 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331