Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

NightWear Plus Anti-Oxidant Night Detox Creme 50 ml

NightWear Plus Anti-Oxidant Night Detox Creme 50 ml

Estée Lauder

Denne oppfriskende, lette nattkremen hjelper huden med og detoxe for synlige påvirkninger som hopes opp i løpet av dagen - renser og forfiner hudens overflate og reduserer synlig porene.
595 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
NightWear Plus Anti-Oxidant Night Detox Creme
p88736668
v88736669
Estée Lauder
NOK
595

Omtaler

Anya | 07-04-2019
Er veldig stor fan av estee lauder og daywear, men nightwear ble for lett for min hud. Jeg behøver at en nattkrem gir god fukt, denne gir lett fukt. Det er en gel-aktiv konsistens, trekker raskt inn, men gjør ikke noe spesielt for huden. Denne passer nok bedre for tenåringer eller fet hud. Jeg har normal hud og er i 20-årene.
Skala | 23-02-2018
Ikke prøvd den men hørte på mange gode tilbakemeldinger
Thea | 22-02-2018
Fantastisk bra nattkrem som har gitt meg mindre synlige porer og en silkemyk overflate! Lett i konsistens og etterlater en nydelig glød!

Mer Informasjon

Denne oppfriskende, lette nattkremen hjelper huden med og detoxe for synlige påvirkninger som hopes opp i løpet av dagen - renser og forfiner hudens overflate og reduserer synlig porene. Gir intens fukt. Forebygger tegn på for tidlig aldring av huden og gjør dem mindre synlige med vår mest effektive antioksidanter.* Formulert med den velkjente power fra DayWear's SUper ANti-Odidant Complex, som leverer intensiv, langtidsvirkende fukt. Virker beroligende på huden i løpet av natten og minimerer irritasjon som kan komme frem om natten. Så nå kan du detoxe om natten og beskytte om dagen med NightWear og DayWear. (*In vitro testet, hvor Super Anti-Oxidant Complex sammenlignes med meget anerkjente antioksidanter som Alpha-lipoic acid, Kinetin, Vitamin C og E, Coenzyme Q10 og Idebenone)
Volum:50 ml
Hudtype:Fet
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331