Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Perfectly Clean Triple-Action Cleanser/Toner/Makeup Remover 150 ml

Perfectly Clean Triple-Action Cleanser/Toner/Makeup Remover 150 ml

Estée Lauder

Multi-aktiv formel som fungerer som tre produkter i ett, både renser, fjerner makeup og gir de samme fordelene som en toner.
285 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Perfectly Clean Triple-Action Cleanser/Toner/Makeup Remover
p912111
v44228666
Estée Lauder
NOK
285

Omtaler

Alex | 11-01-2016
Da det dessverre ikke ser ut til at det går an å oppdatere eksisterende anmeldelser, får jeg legge inn en ny kommentar her. Dette blir IKKE gjenkjøp for meg, da emballasjen ikke tåler fly. Toalettmappa lukter ihvertfall godt... Ser ikke ut til at flaska tåler trykk, så mye av innholder lekker ut hver gang en flyr. IKKE praktisk.
Alex | 18-11-2015
Denne tar alt av sminke - til og med mineralsminke, som har en tendens til å sitte godt. Digger den! Har tørr og følsom hud, men jeg er flink til å bruke rike kremer, så har ikke opplevd uttørking av noe slag. Dette blir det gjenkjøp av. Flasken holder gjerne ikke like lenge som jeg hadde ønsket, men den gjør i hvertfall jobben. Ren hud for alle penga!

Mer Informasjon

Multi-aktiv formel som fungerer som tre produkter i ett, både renser, fjerner makeup og gir de samme fordelene som en toner. Mild skummende ansiktsrens som smelter på huden og effektivt fjerner alle spor av selv vannfast makeup. Etterlater huden myk, balansert og behagelig. Unik formel utviklet både til ansikt og øyepartiet. Bruk: Brukes hver morgen og kveld. Ristes godt før bruk. Påfør en liten mengde på fingrene og masser forsiktig på tørr hud og rundt øynene. Skylles av med varmt vann.
Volum:150 ml
Hudtype:Fet
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331