Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Revitalizing Supreme + Light 50 ml
Gave på kjøpet! Les mer

Revitalizing Supreme + Light 50 ml

Estee Lauder

Nøkkelen til ungdommelig utseende hud. Lett og myk fuktighetskrem som får huden til å se og kjennes fastere, mer strålende og næret i dybden.
975 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Beate | 12-05-2019
Jeg hadde vondt i kinnene. Men var så heldig å få en en liten goodiebag ved kjøp av to produkter. Dagkremen lindrer. Og ansiktet har blitt så harmonisk Jeg tror det er viktig for meg fremover å kun bruke alle produkter relatert til denne serien. Jeg elsker at den fukter optimalt. At gløden endelig har kommet tilbake.
Wiwik | 10-03-2018
Produktet gjør huden myk å glatt. Lett å på føre . Veldig behagelig absolutt et produkt jeg anbefaler

Mer Informasjon

Nøkkelen til ungdommelig utseende hud. Lett og myk fuktighetskrem som får huden til å se og kjennes fastere, mer strålende og næret i dybden. Med kraftfull RevitaKey™-teknologi som inneholder et eksklusivt Moringa Extract, har du funnet din nøkkel til ungdommelig utseende hud som hjelper deg med å låse opp hudens potensial. Forbedrer synlig hudens fasthet, tetthet og elastisitet, og reduserer dramatisk synligheten av linjer og rynker. Huden blir tilført ny spenst og stråler med en strålende ny vitalitet. Oljefri. Kontrollerer fet hud. Minimerer porer.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331