Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring & Helthjem.

Kampanje 20%

Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Creme SPF15 50 ml

Vurderinger
Pris
780 kr
975 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Creme SPF15
p90236452
v90236453
Estée Lauder
NOK
780
Nøkkelen til fastere, glattere, mer strålende hud. Denne næringsgivende fuktighetskremen har en lett tekstur, inneholder ikke olje og kommer med SPF15-beskyttelse, for å beskytte huden. Se huden få tilbake spensten og en strålende vitalitet. Med kraftfull RevitaKey™ Technology som inneholder vårt eksklusive moringaekstrakt, styrker den hudens evne til å produsere kollagen og elastin. Huden blir mer elastisk. Linjer og rynker blir mindre synlige. Huden virker fastere, tettere og mer elastisk. Fremtidige misfarginger og ujevn hudtone forebygges ved at huden beskyttes av effektive antioksidanter og anti-irriterende ingredienser. Egnet for bruk på halsen. Hvorfor bruke en krem med SPF? Beskytt huden med en solkrem som bidrar til å forebygge for tidlig aldring av huden, inkludert linjer, rynker, misfarginger og slapp hud, forårsaket av solen. Inngangen til ung hud I hjertet av Revitalizing Supreme+ finnes vårt eksklusive moringaekstrakt. Hva er moringa? I flere tusen år har moringaplanten (ofte omtalt som "mirakeltreet") vært kjent for sine fantastiske næringsgivende egenskaper. Den inneholder ingredienser som er helt sentrale byggesteiner, kalsium, kalium, C-vitamin, aminosyrer og omega 3. Det er en av de mest kraftfulle anti-age ingrediensene vi noen gang har oppdaget. Hva vårt moringaekstrakt gjør: Hjelper huden med å optimalisere sint naturlige fornyende og cellulære potensial. Støtter et kraftfullt protein kjent som "the gatekeeper of youth". Arbeider sammen med vår pro-colleagen-teknologi for å gjøre linjer og rynker midnre synlige.
'- Bredspektret SPF 24
- Oljefri
- Dermatologisk testet
- Ikke aknefremkallende, tetter ikke porer
Påføres i hele ansiktet og på halsen morgen og kveld. Velegnet etter reparerende serum.
Volum:
50 ml
Vekt:
216 g
EAN:
0887167308039
Tips fra KICKS community
Come clean! Finn riktig rengjøring

Come clean! Finn riktig rengjøring

Ingen anmeldelser

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331