Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Creme SPF 15 50 ml
Kampanje 20%

Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Creme SPF 15 50 ml

Estée Lauder

"Nøkkelen til fastere, glattere mer strålende utseende hud.
780 kr
975 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Creme SPF 15
p90236452
v90236453
Estée Lauder
NOK
780

Mer Informasjon

"Nøkkelen til fastere, glattere mer strålende utseende hud.
Denne næringsgivende multifunksjonelle fuktighetskremen har en lett tekstur, er oljefri og gir SPF 15 og bidrar til å avdekke hudens ungdommelige potensial. Se huden sprette tilbake med ny elastisitet og strålende vitalitet. Med kraftfull RevitaKey?™ Technology som inneholder vårt eksklusive Moringa Extract, fremmer den hudens naturlige evne til å forsterke kollagen og elastin.
Huden blir mer elastisk. Linjer og rynker blir mindre synlige. Huden føles fastere, tykkere og betydelig mer elastisk.Fremtidige misfarging og ujevn hudtone blir hemmet ved at huden forblir beroliget av effektive antioksidanter og anti-irritanter.
Hvorfor bruke en krem med SPF? Bredspektret solkrem beskytter huden mot tidlig aldring, inkludert linjer, rynker, misfarging og slapp hud, forårsaket av solen. "
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331