Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher 50 ml

Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher 50 ml

Estée Lauder

Små skjønnhetsfeil i huden reduseres umiddelbart, synlige porer, rødhet, tørrhet og fete områder forsvinner. Brukes hver dag, morgen og kveld, under fuktighetskremen.
945 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher
p704541
v34885533
Estée Lauder
NOK
945

Omtaler

Ingunn | 08-11-2019
Bruker den mest rundt nesen, haka og på kinnene. Synes den hjelper på porene, og sminken sitter godt uten å bli oljete. Veldig bra for de med fet hud, er man tørr så fungerer den ikke bra synes jeg.
Anna | 07-03-2018
Dette produktet var bare en stor skuffelse. Føltes mykt og fint i butikken, så forventningene var høye. Skjulte ikke noe av porer eller andre skavanker. I tillegg reagerte huden min på den, og fikk litt kviser. Om produktet hadde stått til forventningene hadde prisen vært innenfor. Dette var da ikke tilfelle, og hele kjøpet var rett og slett unødvendig bruk av penger.
Kristin | 27-02-2018
Føler absolutt dette produktet hjelper til porene, skulle bare ønske den ikke var så voldsom i pris..

Mer Informasjon

Små skjønnhetsfeil i huden reduseres umiddelbart, synlige porer, rødhet, tørrhet og fete områder forsvinner. Brukes hver dag, morgen og kveld, under fuktighetskremen. Gjør huden silkemyk og perfekt.
Volum:50 ml
Hudtype:Fet
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331