Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring & Helthjem.

Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Energy Dual Infusion 30 ml

Vurderinger
Pris
3 800 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Energy Dual Infusion
p94001206
v94001207
Estée Lauder
NOK
3800
To utsøkte serum forenes til én ekstraordinær transformasjon. Dual Infusion leverer omfattende anti-aging til huden ved å kombinere en dobbel konsentrasjon av svart diamanttrøffel-ekstrakt med vår mest avanserte ungdomsbevarende teknologi. Hvert serum er forseglet for seg for å bevare effekten: • I den gullfargede flasken finner du et fornyende serum som styrker hudens naturlige kollagen. • I den platinafargede flasken finner du et serum som forfiner hudens tekstur, tilfører glød og bringer yngre hudceller til overflaten. I et øyeblikk av ren kraft blir de to serumene blandet til et superserum som synlig fyller huden med energi. Den lette, fuktighetsgivende konsistensen til Dual Infusion er laget for å trekke dypt inn i hudoverflaten. Der starter serumet umiddelbart med å hente frem strålende, glattere hud som er silkemyk å ta på. Effekten er slående: Huden føles fastere og mer formet. Fremstår mer strålende, med en jevnere hudtone og færre linjer. Uendelig vakker.
Fordel Dual Infusion i håndflatene hver morgen og kveld etter rens. Bland godt og påfør i ansiktet, unngå øyepartiet. Bruk deretter din faste fuktighetskrem.
Volum:
30 ml
Vekt:
98 g
EAN:
0887167431188
Tips fra KICKS community
Beauty test: Finn serumet som passer din hud

Beauty test: Finn serumet som passer din hud

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331