Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Perfectionist Pro Rapid Lifting Serum 50 ml

Perfectionist Pro Rapid Lifting Serum 50 ml

Estée Lauder

Den nye kraften i kampen mot tyngdekraften.
1 195 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Perfectionist Pro Rapid Lifting Serum
p89941433
v89941434
Estée Lauder
NOK
1195

Omtaler

Martine | 09-04-2019
Beste serum jeg har prøvd. Allerede etter én dags bruk var huden min glattere. Den har også en løftende effekt som kommer mer og mer frem etter flere dagers bruk. Helt fantastisk!

Mer Informasjon

Den nye kraften i kampen mot tyngdekraften. Denne hurtigvirkende sammensetningen leverer synlig forbedring i flere områder i ansiktet, langs kjeven, kinnene, rundt øynene og selv vanskelige smilelinjer. Gir et naturlig løftet og mer ungdommelig utseende. Huden fremstår umiddelbart strålende, fuktet og fornyet. På bare to uker fremstår huden fastere og ansiktskonturene som kjevelinjen og kinnene fremstår mer løftet og definerte. Linjer og rynker fremstår dramatisk reduserte. Med en kraftig konsentrasjon av Acetyl Hexapeptide-8, et egendefinert gjenoppbyggende peptid, trekker sammensetningen seg raskt inn i huden. Fremmer hudens naturlige kollagen og elastin, og styrker hudens støttende struktur. Inspirert av profesjonelle produkter. Patentert til og med 221.
Fjern hetten og påfør noen få pumpetrykk på ren hud før fuktighetskrem morgen og kveld. Unngå øyeområdet. Bruk solkrem og begrens opphold i solen under bruk og i uken etter bruk.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331