Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser/Purifying Mask 150 ml

Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser/Purifying Mask 150 ml

Estée Lauder

Skummende renseprodukt som forbereder huden på å ta opp alle fordelene fra påfølgende Repairprodukt og Moisturizer. Etterlater huden frisk, ren og myk.
270 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser/Purifying Mask
p912108
v44228633
Estée Lauder
NOK
270

Omtaler

Thea | 27-08-2019
Utrolig god og etterlater hunden ren og silkemyk. Lønner seg å bruke en god fuktighetskrem etterpå.
Cecilie | 02-06-2019
Dette er en bra rens for dem som bruker foundation og annen hudmakeup, for den renser skikkelig godt. Den lukter også godt, men ganske sterkt sammenlignet med andre renseprodukter. Og får du den inn på øynene svir den skikkelig. Likevel har jeg kjøpt den flere ganger siden den er så effektiv. Er også et pluss at den kan brukes som maske.
Aurora | 11-09-2017
Helt fantastisk! Huden blir silkemyk, og man føler seg ekstra fresh før man skal legge seg. Anbefales på det sterkeste. Varer også utroolig lenge, så verdt pengene.

Mer Informasjon

Skummende renseprodukt som forbereder huden på å ta opp alle fordelene fra påfølgende Repairprodukt og Moisturizer. Etterlater huden frisk, ren og myk. Inneholder: Blå alger som beroliger huden, og sink som gir huden en behagelig følelse. Bruk: Som rens, brukes morgen og kveld. Masseres forsiktig på våt hud og skylles av med varmt vann. Som maske, masseres på tørr hud og etterlates i tre minutter. Skylles av med varmt vann.
Använd dagligen som rengöring och två gånger i veckan som en djuprengörande mask.
Volum:150 ml
Hudtype:Fet
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331