Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Revitalizing Supreme, Nourishing & Hydrating Dual Phase Treatment Oil 30 ml

Revitalizing Supreme, Nourishing & Hydrating Dual Phase Treatment Oil 30 ml

Estee Lauder

Nærende. Oppstrammende. Strålende. Denne nyskapende bi-fase-behandlingen byr på en genial kombinasjon av dypt nærende oljer og en kraftig revitaliserende essens.
705 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Nærende. Oppstrammende. Strålende. Denne nyskapende bi-fase-behandlingen byr på en genial kombinasjon av dypt nærende oljer og en kraftig revitaliserende essens.
To lag. Multi-egenskaper: Rist for å blande det til en ultralett, ultra nærende tekstur som absorberes umiddelbart og etterlater huden silkemyk og smidig uten å føles fet.
Strammer opp og glatter ut: Med multi-action RevitaKey™ teknologi som inneholder vårt eksklusive Moringa-ekstrakt, strammer den opp huden betydelig og glatter ut synligheten av tørre linjer idet den styrker den vitale fuktbarrieren.
Frigir glød: Huden føles fuktet, smidig og behagelig myk. Bruk den for å umiddelbart frigi hudens strålende potensial.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331