Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp
 • Hjemlevering
  Hjemlevering

ONLINE ONLY! Få 20% ved kjøp over 700 kr fra 11-14.08! Angi koden KICKS20. Gjelder ikke DIOR, Byredo, Jo Malone, eller gavekort. Kan ikke kombineres med andre tilbud. 

EscadaCherry In Japan EdT 30 ml

495 kr
Finn i butikk

Om produktet

Egenskap

Er du klar for å legge ut på et nytt og spennende eventyr og reise til sommerens mest legendariske reisemål? Drøm deg bort til den dynamiske og pulserende byen Tokyo med Escada Cherry i Japan Limited Edition Eau de Toilette for Women. En ny Escada-parfyme.
-
Den klare duften åpner med en boblende kirsebærnote som er kombinert med sjasminblader i hjertenoten som møter en berusende base av tonkabønner. En frisk og ren duft med 86 % naturlige ingredienser som tar deg med på en sansereise blant kirsebærblomstene i Tokyos Sumida Park.
-
Escada Cherry i Japan Limited Edition gjør inntrykk når du ser emballasjen, som er prydet med alt som minner om drømmebyen Tokyo. Den vakkert buede og feminine glassflasken går i rosa nyanser og er utsmykket med et vakkert kirsebær, som leder tankene til Tokyos berømte kirsebærtre. En ren parfyme perfekt for parfymedamer.
-
Escada Cherry i Japan er inspirert av bestselgeren Escada Cherry in the Air Eau de Toilette og er designet av sjefsparfymeren Honorine Blanc – En jenteparfyme som vil bli en ny favoritt for sommereventyrene dine. Escada Cherry i Japan er en hypnotisk limited edition Edt for kvinner. Gjør sommeren ekstra minneverdig med duften av vakre kirsebærblomster.
-
Duftfamilie: Fruktig - Floral
Toppnote: Kirsebærakkorder
Hjertenote: Jasminblader
Grunnnotat: Tonkaböna
La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet
Kicks har ingen prosesser eller prosedyrer på plass for å sikre at de publiserte vurderingene kommer fra forbrukere som faktisk har brukt eller kjøpt produktene;

Omtaler & vurderinger

4.9
Basert på 8 omtaler
Les mer

Filtrer anmeldelser

 • (1)
 • (7)
Helene er medlem i KICKS Club
5
0
Hjalp denne deg?
Ja
Nei
Marianne Elisabeth Hansen er medlem i KICKS Club
0
0
Hjalp denne deg?
Ja
Nei
Martine er medlem i KICKS Club
0
0
Hjalp denne deg?
Ja
Nei
Christina Gjerdevik er medlem i KICKS Club
0
0
Hjalp denne deg?
Ja
Nei

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331