Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Miami Blossom Body Lotion

Miami Blossom Body Lotion

Escada

I hjertenoten finner vi saftig ananas. Denne klassiske sommerfrukten har en søt og frisk smak, noe som fikk parfymøren Caroline Sabas til å velge den som hovedingrediens.
210 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

I hjertenoten finner vi saftig ananas. Denne klassiske sommerfrukten har en søt og frisk smak, noe som fikk parfymøren Caroline Sabas til å velge den som hovedingrediens. Det som gjør denne duften unik, er dens sprudlende, friske noter av hvite blomster, i kombinasjon med energigivende innslag av ferske frukter. En oppfriskende, fargeglad cocktail, der fruktige toppnoter av leskende vannmelon og frisk appelsin samspiller harmonisk med blomstrende hjertenoter av tahitigardenia, sjasmin, tuberose og ananas for å lage en lys og frisk sommerfølelse. Diskré bunnoter av sandeltre og musk kompletterer dette unike duftverket og skaper en positiv glød. Resultatet er en frisk, sprudlende visjon av kvinnelighet – en klassisk ESCADA-duft som puster energi, letthet og saftighet. Toppnoter: vannmelon, blåbær, appelsin. Hjertenoter: ananas, spritz-akkorder, tiare-blomst,sjasmin, tuberose. Bunnoter: Musk, Ambroxan, Sandeltre