Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Light Blue Eau Intense EdP 25 ml
Light Blue Eau Intense EdP 25 ml

Light Blue Eau Intense EdP 25 ml

Dolce & Gabbana

15 år etter lanseringen av bestselgeren og klassikeren Light Blue kommer en enda mer intensiv og sensuell variant, Light Blue Eau Intense. Vi befinner oss ved det dype, blå Middelhavet.
550 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Light Blue Eau Intense EdP
p89458308
v89458310
Dolce & Gabbana
NOK
550

Omtaler

C. | 04-05-2019
Denne parfymen er virkelig god og fresh. Jeg er mer fan av søte parfymer, som alien, la vie est Belle og Black opium. Men denne er så utrolig frisk og deilig å lukte på!! Så glad for at jeg gikk å luktet på denne, selv om jeg egentlig ikke liker sitrus dufter. Og bare for å nevne også at det er Nina Dobrev sin favoritt parfyme!
Connie | 08-12-2018
Helt klar min nr1 parfyme😍deilig duft og får alltid komplimenter når jeg bruker den

Mer Informasjon

15 år etter lanseringen av bestselgeren og klassikeren Light Blue kommer en enda mer intensiv og sensuell variant, Light Blue Eau Intense. Vi befinner oss ved det dype, blå Middelhavet. Vi kjenner styrken fra de høye klippene og friskheten fra det avkjølende vannet. En vanedannende cocktail av fruktige noter av sitron og grønne epler er forsterket, som gjør at friskheten blir enda mer langvarig. I hjertet har vi blomsterblader fra sjasmin og ringblomst. I bunnen har vi vibrerende trenoter fra rav og musk.
Volum:25 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331