Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Dolce Garden 50 ml
Dolce Garden 50 ml

Dolce Garden 50 ml

Dolce & Gabbana

Dolce Garden Eau de Parfum er en delikat blomst i en frodig hage der enkle fornøyelser og glede setter stemningen for en spontan ettermiddagsfest.
795 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Greta | 07-07-2018
Pleier å bruke Giorgio Arnani si parfyme som er litt sterkere og denne her er helt motsatte, lukter fantastisk og er så feminin!! Anbefaler til de som liker søtere duft.
Henriette | 11-05-2018
En ny favoritt - dufter helt nydelig😍

Mer Informasjon

Dolce Garden Eau de Parfum er en delikat blomst i en frodig hage der enkle fornøyelser og glede setter stemningen for en spontan ettermiddagsfest. Med Dolce Garden blomstrer Frangipani sammen med resten av Dolce-familiens herlige bukett. En aura av sol som blandes med sitrus og kokos. En enestående balanse mellom friskhet og sødme, akkurat som duftene i en frodig hage.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331