Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Dolce Garden 30 ml
Dolce Garden 30 ml

Dolce Garden 30 ml

Dolce & Gabbana

Dolce Garden Eau de Parfum er en delikat blomst i en frodig hage der enkle fornøyelser og glede setter stemningen for en spontan ettermiddagsfest.
585 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Greta | 07-07-2018
Pleier å bruke Giorgio Arnani si parfyme som er litt sterkere og denne her er helt motsatte, lukter fantastisk og er så feminin!! Anbefaler til de som liker søtere duft.
Henriette | 11-05-2018
En ny favoritt - dufter helt nydelig😍

Mer Informasjon

Dolce Garden Eau de Parfum er en delikat blomst i en frodig hage der enkle fornøyelser og glede setter stemningen for en spontan ettermiddagsfest. Med Dolce Garden blomstrer Frangipani sammen med resten av Dolce-familiens herlige bukett. En aura av sol som blandes med sitrus og kokos. En enestående balanse mellom friskhet og sødme, akkurat som duftene i en frodig hage.
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331