Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Light Blue Pour Homme Deostick 75 ml
Light Blue Pour Homme Deostick 75 ml
Light Blue Pour Homme Deostick 75 ml

Light Blue Pour Homme Deostick 75 ml

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme er en frisk og maskulin duft for mannen som personifiserer Middelhavsfølelsen: sjarmerende, sexy og forførende.
295 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Light Blue Pour Homme Deostick
p690845
v34235267
Dolce & Gabbana
NOK
295

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme er en frisk og maskulin duft for mannen som personifiserer Middelhavsfølelsen: sjarmerende, sexy og forførende. Toppnoter av oppfriskende Bergamot, solkysset Mandarin, Grapefrukt og Enebær kombineres med et hjerte av aromatisk Rosmarin, krydret Sichuan Pepper og sensuell Rosentre. Duften rundes av med en base av Amerikansk Musk, Røkelse og Eikmose som tilsammen skaper en sensuell duft.
Butylene Glycol, Propylenen Glycol, Alcohol Denat, Aqua, Stearic Acid, Palmitic Acid, Parfum, Octyldodecanol, Sodium Hydroxide, Farnesol, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Alpha Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Geraniol, Citral, Citronellol.
Volum:75 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331