Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Diorshow Maximizer Mascara Primer 3D
Diorshow Maximizer Mascara Primer 3D

Diorshow Maximizer Mascara Primer 3D

DIOR

Mascarabase som fungerer som en maske til vippene og henter frem det beste i enhver mascara. Basen tripler vippenes volum og har pleiende- og fargeboostende effekt på mascaraen.
335 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Mai | 03-09-2019
Aldri brukt mascara primer før men denne gjorde virkelig en forskjell for vippene. Det ble mye lettere å ta på mascara når vippene allerede var separert og hadde fått litt lengde.
Hege | 14-08-2019
Er veldig fornøyd med denne. Merker stor forskjell med og uten.
Katja | 11-08-2019
Funker supert. Om du "glemmer" å ta av sminken på kvelden, er det vanligvis krise i vippeland, men med denne er det egentlig motsatt, og det kan være heldig f.eks i en travel småbarnsfase :-)

Mer Informasjon

Mascarabase som fungerer som en maske til vippene og henter frem det beste i enhver mascara. Basen tripler vippenes volum og har pleiende- og fargeboostende effekt på mascaraen. Diorshow Maxmizer 3D kan brukes om natten som kur for å styrke vippene.
Påføres med enkle og oppadgående bevegelser under mascara for pleie, ekstra volum og fargeboostende effekt. Kan også brukes alene om natten som et styrkende vippeserum.
Volum:10 ml
Farge:Gjennomsiktig
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331