Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Sluttspurt! 30% på salgsprisen!

Diorshow Maximizer Mascara Primer 3D
Diorshow Maximizer Mascara Primer 3D

Diorshow Maximizer Mascara Primer 3D

DIOR

Mascarabase som fungerer som en maske til vippene og henter frem det beste i enhver mascara. Basen tripler vippenes volum og har pleiende- og fargeboostende effekt på mascaraen.
335 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Caroline | 04-04-2019
Fantastisk mascarabase som gir mer volum og lengde. Promoterer sunt hår og hårvekst. Kan brukes som nattserum. Jeg har fått mye lenger vipper av denne. Fungerer best om mascara påføres med en gang.
Katrina | 26-12-2018
Denne må man bare ha! Merker stor forskjell når jeg påfører denne under mascaraen! Mascaraen sitter bedre og vippene blir mer fyldigere! Anbefales!
Monica | 11-03-2018
Et must sammen med mascaraen. Den forbereder vippene og bygger de opp akkurat sånn du ønsker. Den inneholder også jojoba olje som stimulerer veksten og styrker vippene. Når jeg fjerner mascaraen om kvelden vil ikke det slite på vippene siden den holder vippene myke.

Mer Informasjon

Mascarabase som fungerer som en maske til vippene og henter frem det beste i enhver mascara. Basen tripler vippenes volum og har pleiende- og fargeboostende effekt på mascaraen. Diorshow Maxmizer 3D kan brukes om natten som kur for å styrke vippene.
Påføres med enkle og oppadgående bevegelser under mascara for pleie, ekstra volum og fargeboostende effekt. Kan også brukes alene om natten som et styrkende vippeserum.
Volum:10 ml
Farge:Gjennomsiktig
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331