Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Rouge Dior Ultra Rouge 485 Ultra Lust
Rouge Dior Ultra Rouge 485 Ultra Lust
Rouge Dior Ultra Rouge 485 Ultra Lust
Rouge Dior Ultra Rouge 485 Ultra Lust

Rouge Dior Ultra Rouge 485 Ultra Lust

DIOR

Rouge Dior Ultra Rouge er den første ekstra holdbare leppestiften som er like komfortabel som en lip ink*: en sann revolusjon i leppestiftens historie.
365 kr
485 Ultra Lust
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Rouge Dior Ultra Rouge 485 Ultra Lust
p90395881
v90395885
DIOR
NOK
365

Omtaler

Tara | 13-10-2018
Kjøpe denne i lys ( rosa akti ) Kjempe fin farge,men ønsker meg denne i rød farge ❤️ tørker ikke ut leppene og går ikke bort fort. Kan ha den på flere timer ❤️❤️En av mine favoritter.

Mer Informasjon

Rouge Dior Ultra Rouge er den første ekstra holdbare leppestiften som er like komfortabel som en lip ink*: en sann revolusjon i leppestiftens historie. Ultra Rouge kommer i en lett, komfortabel sammensetning og i alle fargene til en pigmentrik leppestift. Fargene fremstår mer mettet med en strålende, halvmatt finish**; for fuktighet og en utrolig sensorisk følelse. * Hos Dior. ** Instrumenttest på 20 personer. *** Unntatt farge 000.
Rouge Dior Ultra Rouge er tilgjengelig i 26 ekstra mettede farger i en strålende, halvmatt finish. Ultra Rouge er tilgjengelig i fire it-farger som gjør sterke inntrykk:
999 Ultra Dior - "You can never be too much of a woman, so enjoy it." Rødeste rød, ikonisk, men likevel annerledes.
770 Ultra Love - "Believe in yourself, if you don’t, who will?" Denne kjærlighetsvarme bringebærfargen er enkel å bruke, samtidig som den har virkelig temperament, hvor den setter tonen for palisader og beige, som grenser opp mot korall.
851 Ultra Shock - "It’s better to be shocking than boring." En fargesterk burgunder bærer med seg inense farger, fra vinrøde farger og dype brunnyanser til grålig brun og dype lillatoner.
777 Ultra Star - "All of us are stars, aren't we?" Friske farger i en palett med lyse farger inspirert av popkulturen.
To grader av intensitet:
Utover disse rødfargene, skiller to samlerverdige farger seg ut. Disse to ekstreme fargene kan enten brukes alene for et kraftfullt statement, eller som base eller et finishing touch for å endre en annen farge:
- 111 Ultra Night 47, en svartnyanse som du kan bruke til å forsterke alle andre farger eller til å praktisere dine makeupkunster.
- 000 Ultra Light 47, en ren hvitfarge som brukes til å nøytralisere din naturlige leppefarge eller gjøre en annen farge mykere. Bruk den hvite og svarte fargen til å leken med farge og intensitet.
Farge:Rosa
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331