Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Forever Skin Glow 0N
Forever Skin Glow 0N
Forever Skin Glow 0N
Forever Skin Glow 0N
Forever Skin Glow 0N

Forever Skin Glow 0N

DIOR

Dior Forever utvider sin perfeksjonerende, langvarige foundation-formel til å tilby en 24-timers* strålende finish i Dior Forever Skin Glow. Hudtonen fremstår feilfri og porene mindre.
465 kr
0N
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Forever Skin Glow
p90589892
v90589912
DIOR
NOK
465

Omtaler

Martine | 19-12-2019
Jeg liker denne veldig godt, den har en slags blurende effekt på porende. Helt nydelig. Men syns den har noe vanskelig farge utvalg. Jeg fikk anbefalt 3W i butikken, noe som passet, siden jeg har litt self-tan på av og til. Men likevel en smule for mørk. Kan absolutt brukes på sommeren. Jeg dro etterpå og sjekket ut 2N og 2,5N. 2N så veeldig lys ut, 2,5N litt mer gylden ( så i grunn ikke spesielt nøytral) Gikk for 2,5N, men jeg tror jammen den oksiderer litt utover dagen for jeg føler nå at 2,5N og 3W er veldig like.
Andrea | 25-11-2019
Dette er min favoritt foundation, den dekker godt men ser super naturlig ut på huden. Masse glød og et perfekt resultat hver gang! Den legger seg pent på huden og ser ikke unaturlig ut. Anbefaler denne til alle som ønsker seg en foundation som sitter hele dagen men som ikke blir matt eller striper seg.
Theodora | 24-11-2019
Den beste foundationen jeg noen gang har prøvd! Den har en lett, men god dekkevne, og holder hele dagen. Huden får virkelig en nydelig glød når jeg bruker denne, og resten av sminken legger seg pent på huden. En favoritt jeg kommer til å kjøpe igjen og igjen!

Mer Informasjon

Dior Forever utvider sin perfeksjonerende, langvarige foundation-formel til å tilby en 24-timers* strålende finish i Dior Forever Skin Glow. Hudtonen fremstår feilfri og porene mindre. Denne behagelige flytende foundationen gir ikke bare en øyeblikkelig vakrere hud: det forbedrer hudens utseende dag etter dag med en formel beriket med nøye utvalgte pleiende ingredienser som avdekker hudens fulle sensualitet.
Dior Forever Skin Glow tilbyr en strålende finish. For en fløyelsmatt finish, oppdag den ikoniske foundationen, Dior Forever.
* Instrumental test på 20 subjekter.
"Dior Forever Skin Glow er allsidig. Avhengig av lyset fra omgivelsene, gir den ulik effekt. I dempet lys fanger den lyset periodisk. På dagtid, i sollys, er effekten mer merkbar." Peter Philips, Creative and Image Director for Dior Makeup
Hudtype:Tørr|Sensitiv|Moden|Normal
Dekningsgrad:Lett
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331