Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
Capture Dreamskin Care & Perfect 30 ml
Capture Dreamskin Care & Perfect 30 ml
Capture Dreamskin Care & Perfect 30 ml
Capture Dreamskin Care & Perfect 30 ml
Capture Dreamskin Care & Perfect 30 ml
Capture Dreamskin Care & Perfect 30 ml
Capture Dreamskin Care & Perfect 30 ml

DIORCapture Dreamskin Care & Perfect 30 ml

1 100 kr
Få på lager!
Finn i butikk
Hjemleveranse
Hjemleveranse
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Om produktet

Slik gjør du

Egenskap

Et primært aldersbekjempende hudpleieprodukt og perfekt som huddannende produkt. Kan brukes i stedet for eller i tillegg til fuktighetskrem.
Dreamskin fluid perfeksjonerer huden og bidrar til å gjenskape naturlig hud, samtidig som den motvirker aldringstegn: rynker, pigmentflekker og rødhet blir mindre synlig. Hudens tekstur forfines og blir glattere for hver dag som går. Huden får tilbake en strålende glød.
Påfør Care & Perfect fluid mot slutten av hudpleien, slik at den perfekt matcher din foundation. Resultatet fra hudpleien er øyeblikkelig og holdbart – etter 7 dager og 28 dager – og lett synlig på naturlig hud.
Capture Dreamskin Care & Perfect finnes også som refill, og støtter vårt arbeid med å redusere miljøfotavtrykket til våre produkter. Drømmehud: naturlig glød og utrolig behagelig, med langvarig perfekt resultat.
Produktet smelter øyeblikkelig inn i huden og byr på optimal komfort takket være et unikt kompleks* av fuktighetsgivende ingredienser. Den hudperfeksjonerende virkningen bidrar til å forfine hudens tekstur og porene virker mindre. Dag for dag blir pigmentflekker og rødhet mindre synlige, og hudfargen blir mer strålende. Huden er vakrere, selv helt naturlig.
* Hos Dior. Den forfriskende og behagelige formulaen til Capture Dreamskin Care & Perfect skaper en dus effekt, samtidig som huden pleies ved hver påføring. Den berikende konsistensen har en naturlig, fløyelsaktig og strålende finish. Den perfeksjonerende formulaen til denne hudpleien er beriket med næringsrikt sheasmør og rent vann fra Alpene, rikt på mineraler og vitamin B3, som fremmer hudens naturlige fornyelsesprosess. Kombinert med longoza og opilia, som er kraftfulle ingredienser med naturlig opprinnelse, bidrar den friske, behagelige formulaen til å forbedre hudkvaliteten og redusere synligheten av pigmentflekker.*
* In vitro-test av ingredienser.
Øyeblikkelig:
Mer strålende hud: 84 %*
Etter sju dager:
Glatter ut rynker: 78 %*
Etter 28 dager:
Forfinet hudtekstur: 94 %*
* Testet ved bruk, 125 kvinner.
La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet
Kicks har ingen prosesser eller prosedyrer på plass for å sikre at de publiserte vurderingene kommer fra forbrukere som faktisk har brukt eller kjøpt produktene;

Omtaler & vurderinger

5.0
Basert på 1 omtaler
Les mer

Filtrer anmeldelser

  • (1)
0
0
Hjalp denne deg?
Ja
Nei

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331