Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ENDELIG HER! Adventskalendere & gaveesker!

Sauvage Parfum 100 ml
Sauvage Parfum 100 ml
Sauvage Parfum 100 ml
Sauvage Parfum 100 ml
Sauvage Parfum 100 ml

DIOR Sauvage Parfum 100 ml

Vurderinger
Velg størrelse
Pris
1 440 kr
Finn i butikk
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
Hjemleveranse
Hjemleveranse
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
Sauvage Parfum
p94002694
v94002695
DIOR
NOK
1440
En ny, høykonsentrert fortolkning av Sauvage forener en ekstrem friskhet med varme orientalske toner og slående skjønnhet som vekkes til liv på huden.
François Demachy, parfymeskaper hos Dior, fant inspirasjon i den uberørte villmarken under en blålig nattehimmel, mens den intense aromaen av knitrende flammer stiger opp i luften.
Duften av nytt land: en fortolkning med en rik og berusende duft som feirer magien i åpne landskap. «Sauvage oppleves som uendelig. Den utrolig tette komposisjonen er formet med diskré nyanser for å skape helt unike lysglimt.
For Sauvage Parfum ser jeg for meg sammenstøtet mellom intens friskhet og den myke dybden i en orientalsk note. Jeg beholdt den kraftige sjelen i Sauvage ved å gi den nattlige aksenter, dyrisk attraksjon og rundere fasetter.»
François Demachy, parfymeskaper hos Dior
Den kraftige, aromatiske friskheten i Sauvage Parfum blir opplyst av den sprudlende duften av fyldig, krydret mandarin. Berusende virvler av saftig tonkabønne med læraktige og bitre aromaer forenes i en duft som domineres av edelt srilankisk sandeltre.
Sandeltreet i Sauvage Parfum er hentet fra en srilankisk plantasje som har jobbet med Dior i over 10 år, og inneholder rike nyanser og eksepsjonelle kvaliteter fra en helt spesiell jordbrukspraksis.
Dette er en vanskelig plante å dyrke og den må overvåkes i de tidlige vekststadiene før den 'slippes ut' i en plantasje der naturen går sin gang.
I dette røffe, naturlige miljøet, uten menneskelig innblanding, vokser trærne vilt og må kjempe for å bre ut grenene sine. Her kan de bli opptil 100 år og vokse seg over 12 meter høye! Det er dette som skaper de unike duftegenskapene i den sjeldne, kraftfulle og rike sandeltreessensen i Sauvage.
Vekt:
350 g
EAN:
3348901486385

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

5.0
Basert på 2 omtaler
Les mer
Kingaronfi er medlem i KICKS Club

Like (0)
Nora er medlem i KICKS Club

Like (3)

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331