Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Poison Girl Unexpected EdT 50 ml

Poison Girl Unexpected EdT 50 ml

DIOR

Poison Girl Unexpected kommer nå som roller-pearl. En diskret og elegant glassflakong med en delikat liten perle på toppen som en enkel påføring ved behov.
735 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Monica | 07-06-2018
Dette er den beste jeg har luktet på kjempelenge, og jeg har vært innom de fleste. Lukta holder lenge også ( i motsetning til mange andre)jeg tok en spray kl ti og den var fortsatt god når jeg la meg på kvelden. De to forgjengerne er superkvalmende migrenetriggere, men denne er søt og fresh.

Mer Informasjon

Poison Girl Unexpected kommer nå som roller-pearl. En diskret og elegant glassflakong med en delikat liten perle på toppen som en enkel påføring ved behov. Perfekt for duft touch-ups og parfymering "on-the-go".
En duft som både berører og forfører. En gourmand duft med sammenstning av søtheten fra frukt, skarpheten fra krydder og sensualiteten fra blomster. I toppnoten finner du blodappelsin og ingerfær, i hjertenoten damaskrose og i bunnnoten tonkabønner.
Påføres pulsområder.
Dior-Fragrance
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331