Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SUPERSALG på KICKS Beauty sitt utgående sortiment! 50-10 kr!

DIOR Miss Dior Rose N'Roses EdT 100 ml

Vurderinger
Velg størrelse
Pris
1 150 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Miss Dior Rose N'Roses EdT
p94011364
v94011366
DIOR
NOK
1150
Friskheten av en favn med fargerike kronblader, den livlige energien i duggfrisk sitrus. Miss Dior Rose N'Roses er en glitrende floral duft – en overflod av Grasse-roser, oppfrisket av bergamottzest og intensivert gjennom noter av hvit musk.
En strålende essens av geranium foredler komposisjonen med sin sitrusfriske aroma for å gjenskape den uimotståelige duften av en uendelig blomstereng. En frisk rosa farge fortoner seg som en duft som fanger deg inn og aldri slipper taket.
"Med Miss Dior Rose N’Roses ville jeg ikke bare skape en rose, men en en inkarnasjon av floral overflod. Jeg ønsket å skape en ny variant med den kraftige følelsen av natur jeg kjente som barn i Grasse der jeg opplevde blomstringen på engene i mai."
François Demachy, Dior Perfumer-Creator.
For Miss Dior Rose N’Roses har François Demachy utviklet en rose med en strålende floral duft og en viljesterk karakter.
Essensene og absolute av grasse- og damaskusroser tar oss øyeblikkelig til en blomstereng. De fruktige, saftige notene av bergamott og mandarin, båret av den sitrusholdige, mintaktige noten av geraniumessen får komposisjonen til å glitre.
En bunnote av hvit musk lyser opp hjertet av roser med strålende glans.
Hjertet av Miss Dior Rose N'Roses virvler med en krydret flom av grasserose.
Dyrket på markene i Sør-Frankrike, av de eksklusive partnerne til huset til Dior, høstes de hvert år i mai – for hånd og i tråd med tradisjonen – for å bevare alle egenskapene til denne dyrebare, delikate blomsten.
Volum:
100 ml
Vekt:
331 g
EAN:
3348901500838

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

4.0
Basert på 1 omtaler
Les mer
E
Eli
13-02-2020
Like (1)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331