Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

DIOR BACKSTAGE Large Eyeshadow Blending Brush N° 23

Vurderinger
Pris
295 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Large Eyeshadow Blending Brush
p90245743
v90245744
DIOR BACKSTAGE
NOK
295
Inspirert av makeupartisternes arbeid backstage under Diors moteshows, er Large Eyeshadow Blending Brush N° 23 designet for en enkel og presis påføring. Penslen er perfekt til påføring og softing av øyenskygge. Øyenskyggepensel med kompakte hår og rundt hode som gir mulighet for å eksperimentere med farger og effekter på øyenlokkene. Den fyldige øyenskyggepensel er ideel til softing av farge, mykgjøring av konturer og strukturering av øynene med presise og myke strøk: den fyldige formen og de myke penselhårene er spesialdesignet for å gi en jevn og naturlig softing av øyenskygger og for å skape graduerede effekter, fra den mest naturlige looken til de mest dramatiske smokey eyes. Den kompakte pensel består av fine, syntetiske fibre, som gir en feilfri og kontrolleret påføring i et strøk. Anbefales til: Løs eller kremet øyenskygge. Rens penslen med Diors Brush Cleanser for å sikre opptimal hygiene og holde penslen ren.
Påfør og ton ut øyenskyggen med små sirkulære bevegelser.
Hudtype:
Fet, Kombinert, Sensitiv, Moden, Normal, Acneutsatt hud, Tørr
Farge:
Multi
Dekningsgrad:
Lett
Finish:
Neutral
EAN:
3348901379267

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Søk

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331