Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Double Ended Brow Brush N° 25
Double Ended Brow Brush N° 25
Double Ended Brow Brush N° 25
Double Ended Brow Brush N° 25
Double Ended Brow Brush N° 25

Double Ended Brow Brush N° 25

DIOR BACKSTAGE

Inspirert av makeupartisternes arbeid backstage under Diors moteshows, er Double-Ended Brow Brush N° 25 designet for å fordele fargen jevt og naturlig.
260 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Double Ended Brow Brush
p90245754
v90245755
DIOR BACKSTAGE
NOK
260

Mer Informasjon

Inspirert av makeupartisternes arbeid backstage under Diors moteshows, er Double-Ended Brow Brush N° 25 designet for å fordele fargen jevt og naturlig. Duopenslen utfylder, definerer og former brynene i et strøk. Duopenslen har en fin, skrå spiss i den ene enden, som utfyller og definerer øyenbrynene med presisjon, mens børsten i den andre enden er perfekt til å forme øyenbryn og vipper. Den kompakte pensel består av fine, syntetiske fibre, som gir en feilfri og kontrollert påføring i et strøk. Anbefales til: Kremet eller flytende foundation. Rens penslen med Diors Brush Cleanser for å sikre opptimal hygiene og holde penslen ren.
1. Form brynene med børsten. 2. Fyll ut og definer brynskanten med penslen, og bruk deretter børsten til å tone ut eventuelt overflødig produkt. 3. Påfør voks med børsten i oppgående bevegelser for å fiksere brynene.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Farge:Multi
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331