Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SUPERSALG på KICKS Beauty sitt utgående sortiment! 50-10 kr!

DIOR BACKSTAGE Contour Brush N° 15

Vurderinger
Pris
410 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Contour Brush
p90245756
v90245757
DIOR BACKSTAGE
NOK
410
Inspirert av makeupartisternes arbeid backstage under Diors moteshows, er Contour Brush N° 15 designet for en jevn og presis påføring. Penslen er perfekt til konturering, og gir en myk og behagelig påføring. Penslen er perfekt til at konturere ansiktet. Den kompakte penselen gir en kontrollert påføring av farge med oppbyggbar intensitet. Den skråe formen er spesialdesignet for å stryke lett over ansiktet og konturere kinnene. Det kompakte penselhodet garanterer en perfekt og feilfri finish. Den kompakte pensel består av fine, syntetiske fibre, som gir en feilfri og kontrollert påføring i et strøk. Anbefales til: Konturkreme og pudder. Rens penslen med Diors Brush Cleanser for å sikre opptimal hygiene og holde penslen ren.
1. Fremhev ansiktskonturerne ved å stryke penslen under kinnbenene, øverst på pannen og langs kjevelinjen og ton fargen ut. 2. Ønsker du en mer skulpturel effekt, påfør fargen ved å følge ansiktsformen i et 3-tal fra hårgrensen ned til kinnbenet og deretter til kjeven.
Hudtype:
Fet, Kombinert, Sensitiv, Moden, Normal, Acneutsatt hud, Tørr
Farge:
Multi
Dekningsgrad:
Lett
Finish:
Neutral
EAN:
3348901379212

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Søk

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331