Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Concealer Brush N° 13
Concealer Brush N° 13
Concealer Brush N° 13
Concealer Brush N° 13

Concealer Brush N° 13

DIOR BACKSTAGE

Inspirert av makeupartisternes arbeide backstage under Diors moteshows, er Corrector & Concealer Brush N° 13 designet for en jevn og presis påføring.
320 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Concealer Brush
p90245766
v90245767
DIOR BACKSTAGE
NOK
320

Mer Informasjon

Inspirert av makeupartisternes arbeide backstage under Diors moteshows, er Corrector & Concealer Brush N° 13 designet for en jevn og presis påføring. Den perfekte pensel til påføring av concealer. Corrector & Concealer Brush n°13 har en fin spiss som garanterer en presis påføring av alle typer concealer. Resultatet er en jevn og naturlig hud med en feilfri finish. De faste penselhårene består av fine, syntetiske fibre, som gir en fejlfri og kontrolleret påføring i et strøk. Anbefales til: Kremet eller flytende concealer. Rens penselen med Diors Brush Cleanser for å sikre opptimal hygiene og holde penslen ren.
1. Bruk penselens flate side til påføring på mørke ringer under øynene og ujevnheter. 2. Ton ut produktet til du har oppnådd ønskede dekk.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Farge:Multi
Dekningsgrad:Lett
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331