Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Small Eyeshadow Blending Brush N° 22
Small Eyeshadow Blending Brush N° 22
Small Eyeshadow Blending Brush N° 22
Small Eyeshadow Blending Brush N° 22

Small Eyeshadow Blending Brush N° 22

DIOR BACKSTAGE

Inspirert av makeupartistenes arbeide backstage under Diors moteshows, er Small Eyeshadow Blending Brush N° 22 designet for en jevn og presis påføring.
290 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Small Eyeshadow Blending Brush
p90245762
v90245763
DIOR BACKSTAGE
NOK
290

Mer Informasjon

Inspirert av makeupartistenes arbeide backstage under Diors moteshows, er Small Eyeshadow Blending Brush N° 22 designet for en jevn og presis påføring. Penslen gir en presis påføring av øyenskygge. Denne presisjonspensel er perfekt til påføring omkring globallinjen og i ytterste øyenkrok. Den fine og avrunde spiss er spesialdesignet til oppbygning av øyenskyggen med ekstrem presisjon. Den kompakte presisjonspenselen er fremstillet av naturfibre. De silkemyke og behagelige penselhårene gir en feilfri og kontrollert påføring i et strøk. Anbefales til: Løs eller kremet øyenskygge. Rens penslen med Diors Brush Cleanser for å sikre opptimal hygiene og holde penslen ren.
1. Påfør øyenskygge fra vippekant til globallinje og ton fargen ut. 2. Påfør en lys øyenskygge i den innerste øyenkroken for å lysne øynene. 3. Påfør en mørkere farge i den ytterste øyenkroken for et mer intenst look.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Farge:Multi
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331