Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

DIOR BACKSTAGE Eyeshadow Shader Brush N° 21

Vurderinger
Pris
295 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Eyeshadow Shader Brush
p90245764
v90245765
DIOR BACKSTAGE
NOK
295
Inspirert av makeupartisternes arbeide backstage under Diors moteshows, er Eyeshadow Shader Brush N° 21 designet for en jevn og presis påføring. Perfekt til tone ut øyenskygge på hele øyenlokket. Den flate og spisse pensel er perfekt til påføring og fiksering av øyenskygge, og garanterer en flott fargeeffekt. Den runde form er spesialdesignet og gir en presis oppbygging og uttoning av øyenskyggen på hele øyenlokket. Penslen doserer og påfører den riktige produktmengde. Den kompakte pensel består av fine, syntetiske fibre, som gir en feilfri og kontrolleret påføring i et strøk. Anbefales til: Løs eller kremet øyenskygge. Rens penslen med Diors Brush Cleanser for å sikre opptimal hygiene og holde penslen ren.
1. Påfør øyenskygge fra vippekanten til globallinjen og/eller like under øyenbrynet. Ton deretter fargen ut til du får ønsket effekt. 2. Skap et sofistikeret, smokey eye-look ved å påføre øyenskygge midt på øyenlokket og ton fargen ut mot øyenkroken. Arbeid heretter øyenskyggen inn i globallinjen og ton fargen ut- og oppover. Fullgjør looket ved å intensivere øyenskyggen i den ytterste øyenkroken og langs den øverste og nedre vippekant for å fremheve øynene. 3. Skap et friskt og våkent look ved å påføre en lys øyenskygge over øyenlokket: start rett under øyenbrynet, beveg penslen fra innerste til ytterste øyenkrok og stryk deretter over hele den nederste delen av øyenlokket med samme bevegelse.
Hudtype:
Fet, Kombinert, Sensitiv, Moden, Normal, Acneutsatt hud, Tørr
Farge:
Multi
Dekningsgrad:
Lett
Finish:
Neutral
EAN:
3348901379243

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Søk

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331